Hilbrink Adviesbureau

Hilbrink Adviesbureau is de vennootschap waarin de onderstaande activiteiten worden uitgevoerd. Voor ondernemers bieden wij een uitgebreid dienstenpakket aan:

Wij nemen de boekhouding (of een deel daarvan) voor u uit handen en zorgen voor de afhandeling van al uw belastingzaken. U kunt ons bellen op 035 69 14700 of mailen post@hilbrink-advies.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

 

Privacy statement

Algemeen

Om de diensten aan u beschikbaar te kunnen stellen en de werkzaamheden van de Hilbrink Adviesbureau BV te kunnen uitvoeren, is het noodzakelijk dat wij in een aantal gevallen uw persoonsgegevens verwerken.

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG”) bevat regels voor de verwerking en de bescherming van uw persoonsgegevens. Wij respecteren uw privacy en zorgen ervoor dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk en in overeenstemming met de AVG worden behandeld. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke persoonsgegevens worden verwerkt, wat er met uw persoonsgegevens wordt gedaan en welke rechten u heeft.

Welke gegevens worden door ons verwerkt?

Afhankelijk van uw situatie kunnen de volgende persoonsgegevens indien u:

Doel van de verwerking

Wij verwerken (uw) persoonsgegevens voor verschillende doeleinden, namelijk voor:

Rechtsgrond van de verwerking

De verwerking van uw persoonsgegevens baseren wij op de volgende rechtsgronden: wettelijke verplichtingen op grond van vooral fiscale wetgeving en het gerechtvaardigde belang van ons beiden.

Herkomst

Uw persoonsgegevens verkrijgen wij (i) via u, indien u uw profiel aanmaakt dan wel aanvult of ons informatie toestuurt via enige andere wijze of onze website bezoekt, via uw werkgever, (iii) gemeentelijke basisadministratie persoonsgegevens en  eventuele overige derden partijen zoals verzekeraars.

Verstrekking aan derden

De door ons verzamende gegevens zijn nodig in het kader van de hierboven beschreven doeleinden. Indien verstrekking van de gegevens aan derden nodig is voor het uitvoeren van de hiervoor genoemde doeleinden, stellen wij uw gegevens aan deze derden ter beschikking onder de door ons opgestelde voorwaarden in lijn met de daarvoor geldende wettelijke eisen en richtlijnen. Uw persoonsgegevens zullen in ieder geval aan de volgende categorieën instanties verstrekt:

Bewaartermijn

De persoonsgegevens worden alleen voor de hierboven gestelde doelen verwerkt. Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de verwerking van de hierboven omschreven doeleinden, tenzij deze gegevens noodzakelijk zijn ter voldoening aan een wettelijke plicht bijvoorbeeld op grond van fiscale of civiele wetgeving.

Beveiliging

Wij gaan uiterst zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Wij nemen voortdurend passende maatregelen om uw gegevens te beveiligen tegen verlies, ongeoorloofd gebruik of de wijziging ervan. Deze maatregelen zijn in lijn met de daarvoor geldende wettelijke eisen en richtlijnen.

Uw rechten

Als u vragen en/of opmerkingen heeft met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens of het privacy statement, kunt u contact opnemen door een e-mail naar post@hilbrink-advies.nl te sturen. Daarnaast kunt u door daartoe een verzoek te sturen aan ons via de bovengenoemde contactgegevens, (in beginsel gratis) uw onderstaande rechten uitoefenen:

In aanvulling op bovengenoemde rechten, kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens indien u van mening bent dat wij uw persoonsgegevens hebben verwerkt in strijd met de toepasselijke wetgeving.

Wijzigingen in dit privacy statement

Dit privacy statement kan worden gewijzigd bij wijzigingen in de bedrijfsvoering van ons bedrijf. Het is daarom raadzaam om regelmatig dit privacy statement te raadplegen. De meest recente versie van dit privacy statement staat altijd gepubliceerd op onze website.

 

Nieuws

Belastingdienst over reparatie belastingwet: onuitvoerbaar

Geschreven op

Nieuwe kopzorgen voor staatssecretaris Menno Snel: het repareren van de wet voor vennootschapsbel... Lees meer »

Wetsvoorstel Wet spoedreparatie fe naar Tweede Kamer

Geschreven op

Bron: Fiscaal Rendement De staatssecretaris van Financiën heeft het beloofde wetsvoorstel Wet spo... Lees meer »

Ook één opdrachtgever voldoende voor IB-ondernemerschap

Geschreven op

Ook één opdrachtgever voldoende voor IB-ondernemerschap Loopt een ondernemer voldoende risico en... Lees meer »

Hoe gaan wij om met vakantiedagen tijdens ziekte?

Geschreven op

Werknemers bouwen over ieder jaar waarin zij recht hebben op loon, vakantiedagen op. Lees meer »