Financieel, juridisch en fiscaal advies &
administratieve ondersteuning voor
ondernemers en particulieren

Nieuwe huisstijl Hilbrink Advies

Hilbrink Advies heeft vanaf vandaag een nieuwe uitstraling. Zowel online als offline is onze huisstijl in een nieuw jasje gestoken. We willen nog beter laten zien wie we zijn en waar we voor staan.

Waarom een nieuwe huisstijl?

Door te luisteren naar de wensen en ideeën van onze klanten en in te spelen op de eisen van het digitale tijdperk optimaliseren we continue onze diensten en service. Ontwikkelingen in onze branche vragen om modernisering. Daar past ook een nieuwe huisstijl bij.

Wat gaat er veranderen?

Onze naam verandert van Hilbrink Adviesbureau naar Hilbrink Advies. Het logo is vernieuwd, de inhoud, vormgeving en functionaliteit van de website zijn aangepast en onze social mediakanalen zijn ingericht in onze nieuwe huisstijl. Om de leesbaarheid te vergroten hebben we gekozen voor nieuwe lettertypes, kleuren, tekststijlen en beeldgebruik. Het dienstenaanbod is uitgebreid en de automatisering verbeterd.

Website

Onze website is inhoudelijk en uiterlijk aangepast. Er is nu meer informatie te vinden die beter gecategoriseerd is. Onze medewerkers stellen zich voor en onze diensten en werkwijze worden duidelijk toegelicht.  Door de vernieuwde vormgeving is de website beter leesbaar en overzichtelijker. Kijk hier naar het resultaat: www.hilbrink-advies.nl

Logo

Ook ons logo heeft een nieuwe look gekregen. De bekende, betrouwbare blauwe kleur is gebleven en ook de ronde vorm van ons logo is gehandhaafd. Gekozen is voor een speelse weergave van onze initialen gecombineerd met een woordmerk dat beter vertaalt wat we doen. ‘Hilbrink Advies accountants en adviseurs’. Wij zijn trots op het resultaat!

Duurzame introductie

Onze nieuwe huisstijl is niet alleen zichtbaar op de website en social mediakanalen maar ook op ons briefpapier, facturen, offertes, documenten, contracten, digitale correspondentie en algemene voorwaarden. De veranderingen gelden voor zowel digitale als geprinte varianten. Om het milieu te sparen maken we onze bestaande voorraad met oude huisstijlproducten eerst op. Geleidelijk zal op al onze uitingen de gewijzigde aanblik zichtbaar zijn.

Hilbrink Advies

Brinklaan 143

1404 GD BUSSUM

Postbus 1096

1400 BB BUSSUM

Tel: 035 -  691 47 00

M post@hilbrink-advies.nl

 

 

Naar het overzicht

Nieuws

Alsnog opgaaf UBD voor het jaar 2022 bij btw-verlegd!

Bron: SRA Eerder informeerden wij u al dat u een opgaaf UBD moest doen als u in 2023 betalingen d... Lees meer »

Aftrek zorgkosten voor aanpassing van auto van een ander

Bron: SRA - Publicatiedatum: 28-02-2024 De Belastingdienst heeft bevestigd dat aftrek van zorgkos... Lees meer »

Vanaf 5 maart SSEB aanvragen

Bron: SRA - Publicatiedatum: 29-02-2024 Ondernemers kunnen vanaf 5 maart 2024 weer de Subsidiereg... Lees meer »

Achternaam meegeven aan kind is makkelijker geworden in 2024

Bron: SRA - Publicatiedatum: 16-02-2024 Voor kinderen die na 1 januari 2024 geboren zijn, hebben... Lees meer »